Za ovo leto pripremamo dve mogućnosti da uz putovanje, druženje I zabavu provedete leto I dodatno usavršite engleski jezik.

SKOURAS KAMP

21.jul – 30. jul

Već tradicionalno boravićemo u Skouras kampu u drugoj polovini jula. Sjajna iskustva iz proteklih godina garantuju I ove godine odličan provod. Peščana plaža, bazeni, odlični tereni za sve sportove koji vam mogu pasti na pamet, večernje aktivnosti, žurke, takmičenja… i sve to u društvu vršnjaka iz više zemalja- naravno da je letovanje iz snova na pomolu! A engleski jezik vežba se svakodnevno na redovnim časovima sa izvornim govornicima I u komunikaciji sa drugarima iz drugih zemalja.

ENGLESKA (Devon + London)

3.jul – 13. jul

Ove godine ponovo planiramo put u Englesku, ovoga puta u saradnji sa organizacijom SOL. Provešćemo najpre 7 dana u malom mestu Bideford u Devonu, na jugoistoku Engleske, na obali Atlantskog okeana. Smešteni u tipičnim engleskim porodicama, bićemo potpuno “zaronjeni” u englesku kulturu, način života I jezik. Tome će, naravno, doprineti iskusni predavači SOL centra, ljubazni domaćini, svakodnevni izleti po okolini I mnogobrojne aktivnosti.

Po napuštanju Devona zadržaćemo se 3 dana u Londonu, prestonici Britanije, I obići neke od najznamenitijih atrakcija (Tower Bridge, Muzej Madam Tiso, Houses of Parliament, Trafalgar Square, British Museum, Oxford Street I druge).

* Centar SOL(Sharing One Language) je neprofitna organizacija locirana u Devonu (VelikaBritanija). Osnovana je 1991.sa ciljem da omogući usavršavanje engleskog jezika što većem broju mladih iz centalne I jugoistočneEvrope.