Engleski za decu (škola engleskog jezika)

Centar za strane jezike SPEAK pruža mogućnost učenja engleskog jezika od malih nogu.

Kroz višedecenijski rad sa decom, pažljivim izborom najpouzdanijih metoda, udžbenika I sredstava osmislili smo kompletan program koji naši đaci prate od predškolskog uzrasta do kraja osnovne škole. Ovakav program obezbeđuje kontinuitet I omogućava deci ne samo da bez problema savladavaju gradivo u redovnoj školi, već da strani jezik koriste lagodno i bez ustezanja čak i na najvišim nivoima.

Naši nivoi usklađeni su sa nivoima CEF ( Zajednički evropski okvir) i prate standarde koje ovi nivoi postavljaju.

Osim sertifikata naše škole, tokom ovog  perioda naši đaci imaju mogućnost da steknu i Kembridžove sertifikate Starters, Movers, Flyers nakon polaganja ispita.

Predškolci 

Učenje jezika kod nas može početi sa 5 ili 6 godina. Prednosti ranog početka su brojne: deca lakše usvajaju glasovni sistem stranog jezika, nemaju strah od greške i uče lako i bez opterećenja. Ovakav program je odlična priprema za ozbiljniji rad u školskom uzrastu. Zato smo osmislili dva nivoa za predškolce:

PREDŠKOLSKI A (Pre-school A)- 5 godina

PREDŠKOLSKI B (Pre-school B)- 6 godina

Opis :

Dva puta nedeljno po 45 minuta

Vaše dete već sa 5 godina može postati naš đak i početi da uči jezik na zanimljiv i delotvoran način.

Časovi za najmlađe obiluju brojnim aktivnostima koje se smenjuju na svakih nekoliko minuta. Igre, pesme, takmičenja, rad sa slikama, lutkama,video i audio materijalom, ispunjavaju svaki minut časa i aktiviraju prirodnu radoznalost dece na tom uzrastu.

Deca su u ovom dobu prirodno naklonjena da ponavljaju i oponašaju ono što čuju i ne razmišljajući o tome da na taj način uče. Zahvaljujući obilju igara i aktivnosti koje su zasnovane na ponavljanju određenih reči i fraza, deca lako usvajaju čitave rečenice i konstrukcije.

Osnovci

Opis :

2 x nedeljno po 60 minuta (stariji uzrast)

Od početka se radi na razvijanju svih jezičkih veština- govoru, slušanju, čitanju i pisanju, ali se insistira na komunikativnom pristupu – sve što se nauči, mora se što pre staviti u funkciju i upotrebiti u konkretnoj situaciji.

Naši stručni i kreativni profesori kontinuirano prate i procenjuju rad svih đaka i maksimalno se angažuju da ih na pravi način motivišu.

U radu sa decom koriste se metode koje se baziraju na višedecenijskom iskustvu , ali se stalno usklađuju sa najnovijim trendovima i , pre svega , sa potrebama i mogućnostima polaznika.

S.O.S.časovi

Ukoliko je vašem detetu potrebna pomoć u savladavanju našeg programa, ili programa u školi, može nam se uvek obratiti za pomoć i mi ćemo organizovati čas baš za tu svrhu.

Želite više informacija?

Pratite nas i na društvenim mrežama