Biblioteka

SPEAK ima bogatu biblioteku koja se stalno dopunjuje novim sadržajima i koja je na raspolaganju svim našim polaznicima, naravno potpuno besplatno.

Za temeljno učenje stranog jezika, čitanje knjiga je jedna od neophodnih aktivnosti. Prihvatanje jednog jezika zahteva da povezujete znanja stečena različitim putevima. Slušanje je jedan način učenja, savladavanje gramatičkih struktura drugi, govor treći, pa je I čitanje jedan od načina da upotpunite svoje znanje. Čitanje knjiga ima ogromnu ulogu u učenju nepoznatih reči i fraza, različitih dijalekata koji su potrebni da biste ovladali govorom na ciljanom stranom jeziku.

Biblioteka je tu da bismo podstakli naše polaznike da čitaju i omogućili im lak pristup popularnim naslovima romana, trilera, klasika itd.

Knjige u SPEAK biblioteci pretežno su na engleskom jeziku i prilagođene su različitim nivoima. Čak i ako ste tek nedavno počeli da učite engleski jezik, već možete uživati u adaptiranim delima Dikensa, Šekspira, Oskara Vajlda i drugih velikana britanske I američke književnosti, a tu su I hit naslovi savremenih autora.
Uz to, biblioteka nudi i stručnu literaturu, brojne priručnike, gramatike, rečnike.

Želite više informacija?

6 + 9 =

Pratite nas i na društvenim mrežama