Ispiti za decu

The Cambridge Young Learner English (YLE)

Kao i British Council, SPEAK želi da motiviše mlade đake da uče i verifikuju svoje znanje “Young Learners” ispitima. Svi naši program za decu uzrasta od 7 do 12 godina u skladu su sa programima Kembridžovih ispita za decu.

Cambridge ispiti za najmlađe uzraste posebno su osmišljeni kako bi procenili nivo znanja najmlađih polaznika (uzrast od 7 do 11 godina). Ovi ispiti pomažu u savladavanju engleskog jezika i odličan su način da se deca motivišu za dalje napredovanje, kao i da se pripreme za ozbiljnije ispite koji ih očekuju kasnije. Ispite čini niz pažljivo odabranih zadataka koji podstiču učenje.

yle-starters-header

Cambridge English: Starters – Poletarci

Ukoliko vase dete ima između 7 i 9 godina i već je pohađalo časove engleskog jezika, Starters su pravi način da se otisnu na putovanje učenja engleskog jezika.

yle-movers-header

Cambridge English: Movers – Letači

The Movers ispit namenjen je deci uzrasta od 9 i 10 godina koji već pohađaju nastavu engleskog jezika u osnovnoj ili privatnoj školi.

 yle-flyers-header

Cambridge English: Flyers – Piloti

Ukoliko vaše dete ima između 10 i 12 godina, voli engleski jezik i želi da nauči još više, Flyers ispit će pojačati njihovu motivaciju za dalje učenje engleskog jezika.

Želite više informacija?

Pratite nas i na društvenim mrežama