Odrasli (kursevi engleskog jezika)

Standardni kursevi

Bez engleskog jezika opstanak u poslovnom svetu danas je nezamisliv!Bilo da ste apsolutni početnik, ili želite da svoje znanje engleskog jezika osvežite i usavršite, Centar za strane jezike SPEAK stoji Vam na usluzi. U prijatnoj i opuštenoj atmosferi uz naše stručne predavače, kvalitetne užbenike i online sadržaje, Vaše učenje biće prijatno iskustvo, a napredovanje brzo.

Besplatno određivanje Vašeg nivoa znanja pre početka kursa!

SPEAK izlazi u susret i firmama kojima je potreban kurs jezika u određenoj poslovnoj oblasti i prilagođava kurs poslovnim potrebama polaznika.

Nivoi su usklađeni  sa nivoima CEF ( Zajednički evropski okvir) i prate standarde koje ovi nivoi postavljaju.

Opis kursa:

2 x 90 minuta nedeljno

Trajanje kursa:  60 časova (nešto manje od 4 meseca)

Kursevi  za odrasle startuju dva puta godišnje – u septembru i u februaru.

Ubrzani letnji kursevi 

Naši letnji kursevi engleskog jezika za odrasle ovoga leta se organizuju za nivoe A1 i A2.
Ako nemate predznanje, ovo je idealna prilika da za kratko vreme savladate osnove engleskog i steknete mogućnost da se od septembra priključite nekoj od postojećih grupa. Barem osnovno poznavanje engleskog jezika je imperativ današnjice kako u poslovnom svetu, tako i u mnogim drugim životnim situacijama.
Ako već imate predznanje, za vas je A2 kurs na kome ćete osvežiti ono što već znate i nadograditi novim vokabularom, gramatičkim partijama i veštinama komunikacije na engleskom jeziku.
Ako niste sigurni na kom ste nivou, javite nam se i mi ćemo vam pomoći da taj nivo brzo, lako i besplatno odredite.
Za leto važe specijalni popusti, zato iskoristite ovu pogodnost i slobodno vreme tokom leta posvetite sebi na najbolji mogući način!
Kursevi su bazirani na udžbeniku New Headway (Beginner i Elementary), koji je najpopularniji udžbenik ove vrste u svetu .

Trajanje : 8 nedelja
Broj termina : 3 nedeljno po 90 minuta
Broj polaznika: max 10

Želite više informacija?

Pratite nas i na društvenim mrežama