Želimo da Vas obavestimo da je u Centru stranih jezika SPEAK u toku je serija besplatnih, promotivnih časova za najmlađe.

Spakovan u četrdesetak minuta, svaki pomotivni čas demonstrira  samo mali deo aktivnosti, igara, takmičenja i drugih sadržaja koji se u dugogodišnjem radu uspešno koriste kako bi se predškolci i osnovci  motivisali za učenje engleskog jezika.

Bili bismo Vam zahvalni ako biste na vašem portalu objavili ovu vest.

U produžetku mejla nalazi se tekst za objavu, a u prilogu fotografija koja prati tekst:

Besplatni promotivni časovi engleskog jezika za najmlađe!

Najavljujući početak školske godine u  Centru stranih jezika SPEAK u toku je serija besplatnih, promotivnih časova za najmlađe. Ovo  je idealna prilika da se upoznate sa načinom rada, profesorima i prostorom centra SPEAK.

Spakovan u četrdesetak minuta, svaki pomotivni čas demonstrira  samo mali deo aktivnosti, igara, takmičenja i drugih sadržaja koji se u dugogodišnjem radu uspešno koriste kako bi se predškolci i osnovci  motivisali za učenje engleskog jezika. Povedite svoju decu i budite gosti SPEAK-a!

U novoj školskoj godini, pored redovne nastave, SPEAK priprema brojne nove akcije, radionice i takmičenja za svoje đake.

Centar stranih jezika Speak dugi niz godina organizuje kontinuiranu nastavu prevashodno engleskog jezika za decu,  kvalitetne kurseve stranih jezika za odrasle, pripremu i polaganje međunarodno priznatih Kembridž ispita, kao i mnogo drugih raznovrsnih sadržaja (predstava,takmičenja, akcija, sekcija).

U toku je upis, a nastava za novoupisane đake počinje 14. septembra.

Za sve informacije o upisu i promotivnim časovima, posetite  sajt www.speak.co.rs, Facebook stranicu ili  kontaktirajte putem mail-a: speakbazeni@gmail.com ili telefonom: 491-994 i 401-471.