Centar za strane jezike SPEAK nalazi se na 3 lokacije u Kruševcu- SPEAKSC Bazeni, SPEAK Pionirski park i SPEAK 72 Pejton.

SPEAK 72 počeo je sa radom 1972. godine, kao prva registrovana privatna škola stranih jezika na ovim prostorima. Njen osnivač, dr Svetozar Popović, tada profesor engleskog jezika na univerzitetu u Nišu, tih davnih godina je uz mnogo entuzijazma i mašte, kreirao školu sa uverenjem da se učenje jezika mora odvijati kroz razne životne situacije, dijalog, glumu i pesmu. Da bi svoje ciljeve ostvario na pravi način, mnoge materijale za nastavu kreirao je sam, a dugogodišnje iskustvo i istraživački rad na tom polju pretočio jei u svoju doktorsku disertaciju.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur accumsan hendrerit tincidunt. Praesent nec porttitor nisi.

Petra Petrović

Profesorka engleskog jezika, Speak

Fusce tristique venenatis auctor. Morbi hendrerit odio ut nulla tempus, id laoreet nulla tristique. Suspendisse tempor vehicula dui.

Jovana Jovanović

Profesorka italijanskog jezika, Speak

Etiam tincidunt et felis nec viverra. Pellentesque bibendum massa nec massa pharetra, eu consectetur purus varius bibendum felis.

Jovan Jovanović

Profesor francuskog jezika, Speak

Aenean leo lorem, commodo at diam at, cursus condimentum augue. Duis euismod luctus malesuada. Aliquam erat volutpat.

Milica Milićević

Profesorka nemačkog jezika, Speak

Osnovna delatnost centra za strane jezike SPEAK je izvođenje visokostručne nastave stranih jezika za decu i odrasle prema najsavremenijim evropskim standardima. Svi profesori škole su diplomirani filolozi i izuzetno posvećeni predavači.

Osnovni akcenat je na komunikativnom pristupu, ali se od početka uporedo planski razvijaju I ostale jezičke veštine: čitanje , pisanje i razumevanje.

Rad svih polaznika redovno se prati i procenjuje, uz dodatnu pomoć i konsultacije sa profesorom kad god je potrebno.

Na kraju tečaja, svaki polaznik mora da položi završni ispit pre nego što stekne pravo na sertifikat.

Nastava se izvodi u prijatnom ambijentu, uz korišćenje najnovijih izdanja renomiranih izdavača – Oxford, Cambridge, McMillan i Longman Pearson. Nastavu prate audio i video materijali , kao i raznovrsni interaktivni online sadržaji.

Uz redovnu nastavu, za naše najmlađe polaznike organizuju se i druge aktivnosti obrazovnog i vaspitnog karaktera – predstave, radionice,takmičenja, projekti, humanitarne i ekološke akcije. Naravno, tu su i boravci u Londonu i sportsko-jezičkom kampu u Grčkoj , gde se uz druženje naučeno može usavršiti i proširiti.

Osim tečajeva, kod nas možete dobiti i kvalitetne usluge prevođenja.